GA samen met ons het experiment aan met de duurzame challenge 2024!

Wist je dat jij 3,6 aardes nodig hebt om in jouw levensonderhoud te voorzien? Dat gaat natuurlijk niet.


Daarom dagen we jou uit! …om samen het experiment aan te gaan om onze footprint zo ver mogelijk te verkleinen in slechts één week tijd! Met kleine acties die grote impact maken en die je eenvoudig kunt implementeren in je dagelijkse routine.

Meedoen is simpel:

  1. Scan de QR of via deze link: https://chat.whatsapp.com/HZbowgMvk77LNzxUa2cnnA
  2. Je ontvangt gedurende een week dagelijks een duurzame uitdaging.
  3. Samen maken we een groot verschil, met kleine acties.


Waarom we dit doen?

The Butterfly Generation is trots partner van de Dag van de Duurzaamheid 2024. Het thema van 2024 is ‘Maak jij het verschil?’ Tijdens het avondprogramma op 10 oktober hebben Kees Klomp en Laurentien van Oranje het publiek geïnspireerd. En wat is er dan mooier om daar ook gelijk concrete actie aan te koppelen!

De Duurzame Challenge is een gezamenlijk initiatief van Dag van de Duurzaamheid en The Butterfly Generation. Omdat wij geloven dat vele kleine acties grote impact kunnen maken. Zo maken we van inspiratie ook werkelijk actie en gaan we samen het experiment aan om met kleine acties grote impact te maken!

Praktische informatie

  • De challenge start op dinsdag 15 oktober en duurt één week.
  • Je ontvangt iedere dag één challenge via de Whats App community. Alle challenges zijn eenvoudig te implementeren in je dagelijkse leven.
  • Aan het einde vragen we naar de geboekte resultaten zodat we kunnen kijken hoe ver we onze footprint hebben teruggebracht in één week.
  • Iedereen kan meedoen. Ook als je niet aanwezig was bij de Dag van de Duurzaamheid. Hoe meer mensen meedoen hoe groter de impact, dus deel de challenge gerust met al je vrienden, familie en collega's!
  • De challenge is gratis en wordt je aangeboden door de organisatie van De Dag van de Duurzaamheid 2024 en The Butterfly Generation.

Meer weten?

Sander van den Dries

Strateeg & founder

088 2039 999

sander@thebutterflygeneration.nl